NL   |   UK   |   FR   |   ES   |   DE


Contact info@aabakeriesinternational.nl

Call +31 475 77 12 44

 

KWALITEIT

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij AA_Bakeries International.

Dit garanderen wij door een eigen kwaliteitsdienst, het gebruik van de beste, natuurlijke grondstoffen, hygiŽne en kwaliteitsborging binnen productie en gemotiveerde medewerkers. HACCP-voorschriften en wettelijke voedselveiligheidseisen worden consequent opgevolgd. AA_Bakeries International is BRC- en IFS gecertificeerd. Regelmatige interne en externe hygiŽne- en kwaliteitsaudits geven de zekerheid dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd en zorgen voor borging van het kwaliteitssysteem.


De smaak van onze producten is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de juiste ingrediŽnten. We streven er constant na om de voedingswaarden van onze producten te verbeteren omdat we toegewijd zijn aan het welzijn van onze klanten. Een van onze initiatieven is om zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke ingrediŽnten. We hebben ons ook tot doel gesteld om de hoeveelheden zout, suiker en vet in onze producten terug te dringen zodat ze nog beter in een gebalanceerd dieet passen, uiteraard zonder dat het ten koste gaat van de smaak.


Wij zijn ook toegewijd aan het behoud van de natuur. Wij zoeken methodes om onze logistieke activiteiten te verbeteren door beter te plannen en de juiste voorraden aan te houden. Wij gebruiken duurzame verpakkingen en zorgen ervoor dat het afval vermindert en op de juiste manier wordt verwerkt.


Wij streven ernaar om een duurzame partner te zijn die constant werkt volgens de strikte internationale kwaliteit en-voedingsstandaarden: hierdoor hopen wij met U als klant een goede samenwerking op te bouwen.

KWALITEIT

 

Contact info@aabakeriesinternational.nl

Call +31 475 77 12 44